VWG Corporate Finance kijkt uit naar het nieuwe jaar!

Gepubliceerd op: 8 januari 2020

 

Beste relatie,

Voor de fusie- en overnamemarkt is 2019 een prachtig en memorabel jaar gebleken. Door de economische groei bleef de overnamemarkt onveranderd goed, zowel nationaal als internationaal, hetgeen resulteerde in een stijgend aantal transacties door zowel strategische als financiële partijen.

Ook VWG Corporate Finance kijkt als kantoor terug op een succesvol jaar. Wij hebben met veel enthousiasme, passie en inzet diverse nieuwe en bestaande relaties mogen ondersteunen bij verschillende soorten transacties. Naast nationale transacties werden er ook wederom internationale transacties gedaan. Zo werden er voor Novio Packaging bedrijven gekocht in Zwitserland en Duitsland, werd een MBO-transactie in Duitsland gedaan en werd Technisch Bureau Holl aan de Engelse Luby Group verkocht.

VWG Corporate Finance begeleidt jaarlijks vele ondernemers bij vraagstukken op het gebied van fusies, overnames, waardebepalingen, rendementsadvies, structurering en financieringen. Kleine tot de grote (familie)bedrijven in diverse sectoren behoren tot onze klantenkring.

Wij zien ernaar uit om als kantoor ook in 2020 met u in contact te blijven en de positieve trend van het afgelopen jaar door te zetten. Wij wensen u een gezond en succesvol jaar toe, zowel zakelijk als privé.

Het team van VWG Corporate Finance.

 

Andere artikelen

FASTER

Met ingang van 2030 kunnen beleggers in de EU de teveel ingehouden bronbelasting eenvoudiger terugvragen.