Audit & Assurance

Audit & Assurance in Nijmegen

Audit & Assurance in Nijmegen

Het controleren van jaarrekeningen is ons specialisme. VWG audit & assurance in Nijmegen geeft zekerheid over de jaarrekening met als doel het vertrouwen van stakeholders in uw onderneming te waarborgen. Betrouwbaarheid van financiële informatie, effectiviteit van uw informatiesystemen en bedrijfsprocessen zijn hiervoor belangrijke randvoorwaarden.

Wij zijn een innovatief accountantskantoor die continue bezig blijft om het auditproces meer efficiënt te maken. Hierbij ligt de focus op het gebruik innovatieve technieken zoals data-analyse en geautomatiseerde processen waardoor wij de controle efficiënt en met een hoogwaardige kwaliteit verrichten. Naast een hoge kwaliteit vinden wij een persoonlijke benadering ook heel belangrijk. Wij betrekken u in het controleproces, zodat u constant op de hoogte bent van wat er speelt!

Wettelijke controles

Group audits

Internationale group audits

Vrijwillige controles

Beoordelings opdrachten

Wat wij voor u kunnen doen

  • (Wettelijke- en vrijwillige) controle- en beoordeling van alle financiële overzichten, zoals jaarrekeningen en tussentijdse overzichten.
  • De cliënt kan rekenen op accountants die vanuit hun passie dit vak uitoefenen. Hierdoor leveren we hoogwaardige kwaliteit. Wij delen kennis om u als onderneming te laten groeien.
  • Controle van (nagenoeg alle) subsidieverantwoordingen.
  • Inzicht in de IT-omgeving en haar tekortkomingen en voorstellen tot verbeteringen.
  • Specialist op het gebied van internationale group audits waarbij wel zowel de rol van group auditor als component auditor hebben. In samenwerking met INAA een internationale organisatie van Accountants en auditors in 50 landen (www.inaa.org).
  • Aangesloten bij het SRA. Het SRA verenigt 375 accountants- en advieskantoren. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt het SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen het SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren. het SRA staat voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht.
  • Onze afdeling kenmerkt zich door passie, innovatie en flexibiliteit.
Audit & Assurance Nijmegen

Hoe wij werken

Persoonlijke aandacht staat ook bij VWG audit & assurance, naast onze vaktechnische onafhankelijkheid, hoog in het vaandel. Wij geloven dat we samen de beste oplossingen voor uw bedrijf en uzelf kunnen vinden. Daarom investeren wij graag in een duurzame- en waardevolle relatie. Wij houden onze communicatielijnen kort en transparant. Deze aangename manier van samenwerken maakt het mogelijk om wederzijds vertrouwen te creëren. Via geregeld contact blijven wij op de hoogte van uw doelen en wensen. Zo kunnen wij controles en daaruit voortvloeiende adviezen op maat bieden, dat aansluit op uw doelstellingen. We werken met hoogopgeleide professionals en hebben veel kennis en ervaring in huis. Onze accountants werken op een professionele wijze met u samen en zijn kundig op onze financiële facetten. De drempel voor contact leggen wij laag, de kwaliteit van service hoog!

L

Opdracht acceptatie & continuatie

De eerste stap is het cliënt acceptatieproces.

L

Data-analyse

Onze software analyseert uw transactiestromen.

L

Interim-controle

Beoordelen van de, in de processen opgenomen, interne beheersingsmaatregelen gericht op de onderkende risico’s.

L

Data-analyse

Onze software analyseert uw financiële data.

L

Balans controle

Naast de bijzonderheden uit de data-analyse, hebben schattingsposten onze focus.

L

Accountantsverklaring

Evaluatie van de controle en afgifte accountantsverklaring.

Een kop koffie komen drinken?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek! Wij maken graag kennis met u en kijken samen met u naar de mogelijkheden. Kennismaken en wederzijds vertrouwen creëren is de eerste stap, om vervolgens samen met u te kijken naar uw wensen.