Audit & Assurance

Als ondernemer wilt u altijd de juiste beslissingen maken. Een betrouwbare jaarrekening is hierbij van groot belang. VWG audit & assurance geeft zekerheid over de jaarrekening en daarmee inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Tevens zorgt onze controle voor vertrouwen bij aandeelhouders, de bank en andere voor u en uw onderneming of instelling relevante stakeholders. Onze controle wordt effectief én efficiënt uitgevoerd, met naleving van de beroepsregels en geldende wet- en regelgeving en gebruikmakend van moderne controletechnieken en hulpmiddelen. Naast een hoge kwaliteit hanteren wij een persoonlijke benadering. Wij betrekken u in het controleproces, zodat u constant op de hoogte bent van wat er speelt!

 

Wat wij voor u kunnen doen

  • (Wettelijke- en vrijwillige) controle- en beoordeling van alle financiële overzichten, zoals jaarrekeningen en tussentijdse overzichten;
  • Controle van (nagenoeg alle) subsidieverantwoordingen;
  • Controle van verantwoordingen inzake de Wet Normering Topinkomens (WNT) etc.;
  • Specialist op het gebied van internationale/cross-border audits in samenwerking met INAA een internationale organisatie van Accountants en auditors in 50 landen  (https://www.inaa.org/);

Naast audit & assurance zijn wij ook thuis in accountancy, belastingadvies, corporate finance en salarisadministratie.

 

Hoe wij werken

Persoonlijke aandacht staat ook bij VWG audit & assurance, naast onze vaktechnische onafhankelijkheid,  hoog in het vaandel. Wij geloven dat we samen de beste oplossingen voor uw bedrijf en uzelf kunnen vinden. Daarom investeren wij graag in een duurzame- en waardevolle relatie. Wij houden onze communicatielijnen kort en transparant. Deze aangename manier van samenwerken maakt het mogelijk om wederzijds vertrouwen te creëren. Via geregeld contact blijven wij op de hoogte van uw doelen en wensen. Zo kunnen wij controles en daaruit voortvloeiende adviezen op maat bieden, dat aansluit op uw doelstellingen. We werken met hoogopgeleide professionals en hebben veel kennis en ervaring in huis. Onze accountants werken op een professionele wijze met u samen en zijn kundig op onze financiële facetten. De drempel voor contact leggen wij laag, de kwaliteit van service hoog!

 

Een kop koffie komen drinken?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek of wij komen graag bij u langs! Kennismaken en wederzijds vertrouwen creëren is de eerste stap, om vervolgens samen met u te kijken naar uw wensen.