Wij zijn VWG


Wat we doen

Al meer dan 70 jaar leveren wij actuele vakkennis en praktijkgerichte adviezen. Met ongeveer 80 medewerkers en 6 vennoten werkzaam op onze vestigingen in Nijmegen en Wijchen, zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio. Uw adviseur zit dus altijd dichtbij! Hierdoor houden wij onze communicatielijnen kort en transparant. Deze aangename manier van samenwerken maakt het mogelijk om wederzijds vertrouwen te creëren. Wij focussen ons op accountancy, belastingadvies, audit & assurance, corporate finance en salarisadministratie, zodat u zich volledig kunt richten op waar u goed in bent: ondernemen!

Wat ons uniek maakt  

Wat maakt ons uniek? Dat zit hem in twee belangrijke aspecten, namelijk kwaliteit en betrokkenheid.

  • Het eerste aspect gaat in op de deskundigheid en de kwaliteit van onze medewerkers en de werkzaamheden die zij voor u uitvoeren. We zijn een kwalitatief hoogstaand kantoor met veel specialisten in huis. Met deze specialisten kunnen wij u op veel verschillende financiële en organisatorische facetten bedienen. Onze medewerkers zijn gedreven, proactief, kritisch en hebben aardig wat ervaring in de branche.
  • Het tweede aspect zit hem in onze persoonlijke benadering. Onze medewerkers zijn oprecht betrokken. We zijn laagdrempelig en flexibel. We houden van persoonlijk contact en we weten wie u bent en wat u doet. We functioneren als uw persoonlijke sparringpartner en streven naar maatwerk voor iedere cliënt!

Hoe wij met u omgaan  

Een persoonlijke en professionele houding staat bij ons hoog in het vaandel. Dit uiten wij zowel in onze uitstraling als in ons gedrag. We hebben hart voor de zaak en dragen dit ook uit naar buiten. We laten dit aan u zien door op een verantwoordelijke, respectvolle en betrokken manier met u om te gaan. Wij ondersteunen u in een adviserende en dienstverlenende rol, maar weten ook onze grenzen aan te geven. VWG, open en gedreven!

Onze kernwaarden

  • Wij bieden een hoogwaardig VWG advies;
  • Wij stellen ons dienstverlenend en adviserend op;
  • Wij werken met passie voor ons vak;
  • Wij bieden u financiële rust!

Beroepsverenigingen

Wij zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. Voor de afdeling accountancy betreft dit SRA, een netwerk van samenwerkende accountantskantoren. SRA-kantoren kenmerken zich door de kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Onze belastingadviseurs zijn veelal lid van het RB. Deze beroepsvereniging zet een kwaliteitsstandaard en zorgt voor fiscale kennisoverdracht aan en ondersteuning van hun leden. Ten slotte zijn wij aangesloten bij INAA, een internationaal netwerk van accountants en belastingadviseurs van over de hele wereld waardoor wij je ook bij jouw internationale vraagstukken van dienst kunnen zijn.