Wij zijn VWG

Ons verhaal

VWG is een regionaal, betrokken kantoor, met een mooie geschiedenis. Al meer dan 75 jaar leveren wij actuele vakkennis en praktijkgerichte adviezen. Met meer dan 90 medewerkers en 5 vennoten werkzaam op onze vestigingen in Nijmegen en Wijchen, zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio. VWG is een flexibele en laagdrempelige organisatie met een prettige werk-privé balans. We vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij zowel het welzijn van onze medewerkers als onze cliënten.

Onze missie

Ons doel is om de cliënt financieel te ontzorgen. Dit doen we door ons te focussen op datgene waar wij goed in zijn. Ofwel, onze vijf kern disciplines: accountancy, belastingadvies, audit & assurance, corporate finance en salarisadministratie. Zo kunt u zich volledig richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen! De missie die wij nastreven binnen ons kantoor is leidend en kenmerkt waar wij als organisatie voor staan:

‘Wij zijn een aangename, aansprekende regionale organisatie met actieve financieel specialisten, waar kennis en ervaring met talent en inzicht ten dienste staan aan onze doelgroep actieve ondernemers en vermogenden.’

Onze kernwaarden

Wij bieden een hoogwaardig advies

Wij stellen ons dienstverlenend op

Wij werken met passie voor ons vak

Wij bieden u financiële rust

Beroepsverenigingen

Wij zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. Voor de afdeling accountancy betreft dit het SRA, een netwerk van samenwerkende accountantskantoren. SRA-kantoren kenmerken zich door de kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Onze belastingadviseurs zijn veelal lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Deze beroepsvereniging zet een kwaliteitsstandaard en zorgt voor fiscale kennisoverdracht aan en ondersteuning van hun leden. Ten slotte zijn wij aangesloten bij het INAA netwerk, een internationaal netwerk van accountants en belastingadviseurs van over de hele wereld waardoor wij u ook bij uw internationale vraagstukken van dienst kunnen zijn.

Accountantskantoor Nijmegen

Dit zeggen onze mensen: