WERKEN BIJ VWG


Wij zijn VWG

Wij zijn een fris, levendig, sportief kantoor, met verschillende disciplines in huis. Ons team bestaat uit meer dan 90 medewerkers, verdeeld over onze twee kantoren gevestigd in Nijmegen en in Wijchen. Onze organisatie is gebouwd rondom vijf disciplines: accountancy, audit & assurance, belastingadvies, corporate finance en salarisadministratie.


Onze medewerkers

Onze medewerkers denken verder. Zij zien het grotere geheel. Ze zijn gedreven, proactief, kritisch en hebben ervaring in de branche. Onze flexibiliteit en laagdrempeligheid is voelbaar in onze communicatie: we werken efficiënt en in korte lijnen. Deze fijne manier van samenwerken zorgt voor betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. Bij VWG werken we met passie voor ons vak.


De kracht van VWG

Wij zien onze mensen graag gelukkig in het werk dat ze doen. Dit doen we mede door onze medewerkers te ondersteunen in hun ambitie om te groeien. Dit doet iedereen op een eigen, persoonlijke wijze. Ruimte voor ontwikkeling en groei vinden we belangrijk. Een goede werk-privé balans mag daarbij niet uit het oog worden verloren. Bij VWG kan je op een leuke manier carriere jagen binnen een flexibele organisatie met weinig hiërarchie. De sfeer is gemoedelijk en je kunt gemakkelijk bij elkaar naar binnen lopen. We werken hard, maar we maken daarnaast graag tijd voor elkaar en het leven naast het werk. Tevens bedienen we een zeer uitdagend cliëntenbestand en bieden we je de mogelijkheid om, zelfs als junior, direct betrokken te zijn bij deze cliënt.

Denk jij dat jij goed past binnen deze visie en wil je graag deel uitmaken van ons trotse team? Kijk dan snel tussen onze vacatures of er iets bij staat dat bij jou past. Mocht er geen passende vacature tussen staan, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kun je doen door je open sollicitatie te mailen naar werken@vwg.nl. Wij staan altijd open voor nieuw talent! Graag kijken we samen naar de mogelijkheden


Onze sollicitatieprocedure

Heb je gereageerd op één van onze vacatures? Dan ontvangt je direct een ontvangstbevestiging en nemen wij je sollicitatie in behandeling. Zo spoedig mogelijk ontvang je onze reactie in de vorm van een afwijzing of een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek vindt plaats met de verantwoordelijke partner en mogelijk een senior medewerker van de desbetreffende afdeling. Naar aanleiding van het eerste kennismakingsgesprek volgt er (indien van toepassing) een contractvoorstel per mail waarna een tweede arbeidsvoorwaardelijk gesprek zal plaatsvinden.