VWGNijhof op de kennismiddag “Met pensioen gaan”

Mosagroep pensioen VWGNijhof

Op 7 juni jongstleden vond de kennismiddag “Met pensioen gaan” plaats. Deze kennismiddag is een initiatief van pensioenfonds ABP en de Mosagroep en werd georganiseerd voor medewerkers van 60 jaar en ouder van scholen en besturen die samenwerken in de Mosagroep.

Wat komt er op je af als je met pensioen gaat? Wat moet je regelen, wat wordt je inkomen, kun je ook eerder of later met pensioen? Tijdens deze interactieve bijeenkomst werd informatie gedeeld over de (financiële) aspecten van het pensioen en werd uitgebreid ingegaan op bovenstaande vragen.

Ton Vogel mocht namens VWGNijhof de fiscale aspecten van het pensioen voorlichten. Dat pensioen een “hot topic” is bleek ook maar weer uit de grote opkomst alsmede de vele vragen die werden gesteld (en beantwoord).

Wij danken het ABP en de Mosagroep voor de uitnodiging om onze fiscale kennis met hun leden te delen. Graag tot een volgende keer!


Andere artikelen

Afbetaling coronaschulden

Met ingang van oktober 2022 moeten ondernemers hun coronaschulden aflossen aan de Belastingdienst. We zetten de regels die daarbij gelden voor je...

Restwaarde leasefiets

De Staatssecretaris van Financiën heeft in een besluit een goedkeuring gegeven voor de bepaling van de restwaarde van een “leasefiets”.

De belastingplannen voor 2023

Welke belangrijke fiscale voorstellen kwamen op Prinsjesdag 2022 uit het koffertje van minister Kaag van Financiën? Wij zetten de tien belangrijkste voor...