VWGNijhof factureert elektronisch

20151204_digitaal_factureren_VWGNijhof

Sinds 2013 maakt de (Europese) BTW-regelgeving het mogelijk om op eenvoudige wijze via elektronische weg te factureren. Het heeft even geduurd, maar inmiddels merken wij dat veel bedrijven overstappen op elektronisch factureren. Het is ook wat omslachtig wanneer elektronisch opgemaakte facturen op papier worden uitgedraaid en per post worden verzonden om door de ontvanger weer elektronisch in diens administratie te worden verwerkt.

Met ingang van 2016 wordt elektronische facturering ook voor VWGNijhof de standaard: u ontvangt onze declaraties via e-mail in pdf-format. Wij gebruiken daarvoor het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Natuurlijk ontvangen onze relaties die niet beschikken over e-mail of die daar om andere redenen prijs op stellen, de declaratie gewoon op papier met de fysieke post.

Andere artikelen

Afbetaling coronaschulden

Met ingang van oktober 2022 moeten ondernemers hun coronaschulden aflossen aan de Belastingdienst. We zetten de regels die daarbij gelden voor je...

Restwaarde leasefiets

De Staatssecretaris van Financiën heeft in een besluit een goedkeuring gegeven voor de bepaling van de restwaarde van een “leasefiets”.

De belastingplannen voor 2023

Welke belangrijke fiscale voorstellen kwamen op Prinsjesdag 2022 uit het koffertje van minister Kaag van Financiën? Wij zetten de tien belangrijkste voor...