Swim to Fight Cancer: Team VWG

Gepubliceerd op: 9 augustus 2018

Op zondag 9 september vindt de allereerste editie van Swim to Fight Cancer plaats in de Spiegelwaal in Nijmegen.

Swim to Figh Cancer is een initiatief van Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Onder de naam ‘Swim to Fight Cancer’ wordt op een bepaalde dag in het jaar een unieke recreatieve zwemtocht van 1500 tot 2000 meter door natuurlijk buitenwater in een stads decor georganiseerd. Deelnemers en teams halen door middel van sponsoring zoveel mogelijk geld op voor de stichting.

In 2014 vond de eerste editie van Swim to Fight Cancer plaats in ’s-Hertogenbosch. Dit was zo’n enorm succes dat het evenement inmiddels ook heeft plaatsgevonden in Dordrecht, Delft, Apeldoorn, Hoorn, Haarlem, Eindhoven en Doetinchem. In 2018 zullen ook de steden Amersfoort, Tilburg, Gierhoorn, de regio Stichtse Vecht, de regio Hollandse Kroon en natuurlijk Nijmegen voor het eerst meedoen.

Dit prachtige initiatief willen we als organisatie graag steunen. Daarom zullen vijf sportieve collega’s op 9 september de Spiegelwaal induiken om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Fight Cancer. Help jij ons over de finish heen? Je kunt Team VWG sponsoren via de onderstaande link!

https://nijmegen.swimtofightcancer.nl/vwg

Andere artikelen

FASTER

Met ingang van 2030 kunnen beleggers in de EU de teveel ingehouden bronbelasting eenvoudiger terugvragen.