VWG steunt Ronald McDonald Huis Nijmegen

Gepubliceerd op: 16 juni 2016

Ronald McDonald VWGNijhof

Een zoen geven staat voor liefde, troost, genegenheid en trots: allemaal redenen die voor zieke kinderen en hun gezin van essentieel belang zijn. En ervoor zorgen dat de keiharde werkelijkheid, al is het maar voor heel eventjes, iets draaglijker wordt. Met het uit handen nemen van de dagelijkse rompslomp, zorgt het Ronald McDonald Huis Nijmegen dat het gezin zich kan concentreren op wat écht belangrijk is: de zorg voor hun zieke kindje, broertje of zusje.

Geef ook een zoen!

Ter ere van het 25-jarig jubileum van Ronald McDonald Huis Nijmegen is de campagne ‘Een zoen voor een ziek kind’ in het leven geroepen. Het is een actie waarbij iedereen die het Huis een warm hart toedraagt, een zoen (ofwel geld) kan geven. Een bijdrage waardoor een troostende en liefdevolle zoen kan worden gegeven aan vele gezinnen die het zo hard nodig hebben. VWG draagt Het Ronald McDonald Huis Nijmegen een warm hart toe en wil graag deze actie ondersteunen. Wij willen zoveel mogelijk zoenen ophalen en daarvoor hebben wij een spaarpot bij onze receptie in Nijmegen staan. Elke euro staat voor één zoen.

Verdubbelen!

Elke euro die u doneert wordt door ons verdubbeld en hopelijk kunnen wij het Ronald McDonald Huis Nijmegen begin juli een mooie cheque overhandigen. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

 

201606116_logo2_Ronald_McDonald_VWGNijhof

Andere artikelen

Wat is woon-werkverkeer?

Hof Den Haag heeft zich uitgelaten over de vraag wat in het kader van de loonbelasting moet worden verstaan onder woon-werkverkeer.