Informatiesessie voor de transportbranche

Gepubliceerd op: 16 april 2015

20150416_bijeenkomstransportbranche_VWGNijhof

Gisteravond organiseerde VWGNijhof in samenwerking met Transportbedrijf H.M. Verploegen een interessante bijeenkomst voor de transportbranche. Een tiental transporteurs uit de regio was uitgenodigd om het bedrijfsbezoek en de informatiesessie over Rendementsverbetering bij te wonen.

Sjoerd Verheijen vertelde over een nieuwe effectieve manier van managementinformatie waardoor u een andere kijk op uw cijfers krijgt. Dit leidt tot meer grip op uw organisatie en is tevens de eerste stap naar een rendementsverbetering.

De sessie vond plaats bij Transportbedrijf H.M. Verploegen in Wijchen, een echt familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de transportbranche. Deze onderneming is de afgelopen jaren sterk gegroeid en is in 2014 gestart met vestigingen in Frankrijk en Duitsland voor nog meer internationale groei. Meer informatie over Transportbedrijf H.M. Verploegen vindt u hier.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond! Als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van een volgende bijeenkomst kunt u contact opnemen met Florine Evers.

Andere artikelen