HAN Verken-event 2015

20150513_HANevenement_VWGNijhof

Vanochtend hebben Angelique Holtzhuizer en Marscha van de Water weer een stroom van potentiële nieuwe medewerkers/stagiaires warm gemaakt voor VWGNijhof. Het HAN Verken-event vond dit jaar plaats bij de HAN in Nijmegen. Prima verzorgd en een prachtige locatie! De studenten waren geïnteresseerd en goed voorbereid.

Ook dit jaar hadden we weer een klein raadspelletje waarmee we contactgegevens konden verzamelen. De studenten moesten het gewicht, afgerond op 100 gram, raden van een glazen pot met inhoud. Alle studenten die hieraan hebben meegedaan: hartelijk dank! We hebben een winnares met exact het juiste gewicht: 1.600 gram en zullen haar binnenkort verrassen met een kleine attentie.

Andere artikelen

Afbetaling coronaschulden

Met ingang van oktober 2022 moeten ondernemers hun coronaschulden aflossen aan de Belastingdienst. We zetten de regels die daarbij gelden voor je...

Restwaarde leasefiets

De Staatssecretaris van Financiën heeft in een besluit een goedkeuring gegeven voor de bepaling van de restwaarde van een “leasefiets”.

De belastingplannen voor 2023

Welke belangrijke fiscale voorstellen kwamen op Prinsjesdag 2022 uit het koffertje van minister Kaag van Financiën? Wij zetten de tien belangrijkste voor...