Een nieuwe uitdaging wacht Erren Rally Racing

Gepubliceerd op: 21 april 2015

20150421_ErrenRacingLibya_VWGNijhof

Voor de derde keer op rij doet Peter Erren mee aan de Libya Rally. Na de achtste plaats vorig jaar heeft Erren, samen met zijn navigator Jan-Paul van der Poel, nu zijn zinnen gezet op weer een top 10-klassering, maar hij realiseert zich dat dit moeilijker dan ooit wordt.

De Libya Rally, die startte in Fez op vrijdag 16 april, bestaat uit zeven etappes met een totale lengte van bijna 2400 kilometer. De competitie, met een aantal ervaren Dakarcoureurs aan de start, is stevig. “De rally is van zichzelf als een stuk uitdagender geworden, doordat het steeds professioneler wordt,” weet Peter Erren. “Met dat gegeven en in dit sterke veld met ervaren deelnemers, zal het halen van de top 10 niet eenvoudig worden, maar na de achtste plaats van vorig jaar is dat wel het belangrijkste doel. Je moet de lat altijd een stukje hoger leggen, vind ik.”

De Libya Rally zal worden uitgezonden door RTL7 en bij nog tien andere zenders wereldwijd. Op de Facebook-pagina van Erren Rally Racing worden dagelijks updates gegeven.

VWGNijhof wenst team Erren heel veel succes!

Andere artikelen

FASTER

Met ingang van 2030 kunnen beleggers in de EU de teveel ingehouden bronbelasting eenvoudiger terugvragen.