VWGNijhof samen met ANT op de Dental Expo

Van 10 tot en met 12 maart stond VWGNijhof samen met Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) op de Dental Expo op de Rai in Amsterdam. VWGNijhof is sinds kort een trotse strategisch partner van ANT. Naast de interessante congressen die daar hebben plaatsgevonden, mochten wij vertellen wat wij kunnen betekenen voor tandartsen als financieel adviseur in de breedste zin van het woord.

De financiële dienstverlening voor tandartsen kan in verschillende categorieën worden verdeeld. VWGNijhof maakt hierbij onderscheid tussen de ZZP tandarts, de startende praktijk en de bestaande praktijk. In bijgevoegd moduleoverzicht maken wij inzichtelijk welke aandachtspunten van belang zijn voor uw onderneming.

Het was een zeer geslaagde en leerzame beurs, die zeker voor herhaling vatbaar is.

20160317_ANT_moduleoverzicht_VWGNijhof

Andere artikelen

Afbetaling coronaschulden

Met ingang van oktober 2022 moeten ondernemers hun coronaschulden aflossen aan de Belastingdienst. We zetten de regels die daarbij gelden voor je...

Restwaarde leasefiets

De Staatssecretaris van Financiën heeft in een besluit een goedkeuring gegeven voor de bepaling van de restwaarde van een “leasefiets”.

De belastingplannen voor 2023

Welke belangrijke fiscale voorstellen kwamen op Prinsjesdag 2022 uit het koffertje van minister Kaag van Financiën? Wij zetten de tien belangrijkste voor...