Bereikbaarheid kantoor Nijmegen 2 juni 2015

Gepubliceerd op: 26 mei 2015

20150526_BergenDalsewegNijmegen3_VWGNijhof

Vanwege werkzaamheden die vanaf 26 mei tot en met 5 juni 2015 aan het asfalt van de Berg en Dalseweg te Nijmegen plaatsvinden kan het wegverkeer hinder ondervinden. Op 2 juni van 9:00 tot 19:00 zal het wegvak vanaf de verkeerslichten bij de kruising met de Heydenrijkstraat (bij banketbakkerij Looijenga) tot aan het pleintje bij het (nieuwe) Canisius College volledig worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Op die dag is ons kantoor in Nijmegen tussen genoemde tijden niet bereikbaar voor auto’s.

Indien u ons op 2 juni met de auto wilt bezoeken adviseren wij u in een aangrenzende woonwijk te parkeren. Let u hierbij op de borden; indien u dicht(er)bij het centrum parkeert kunt u namelijk in een betaald-parkeren zone terecht komen. De andere dagen is ons kantoor wel per auto bereikbaar. Hopelijk blijft het ongemak voor u beperkt en krijgt de Berg en Dalseweg weer een wegdek zonder gaten.

Andere artikelen

Thuiswerkende grensarbeiders

Vanaf 1 juli kunnen Nederlandse grensarbeiders, die structureel minder dan 50% thuis werken, bij de SVB een verzoek indienen om in Nederland...

Pin It on Pinterest

Share This