Bereikbaarheid kantoor Nijmegen 2 juni 2015

20150526_BergenDalsewegNijmegen3_VWGNijhof

Vanwege werkzaamheden die vanaf 26 mei tot en met 5 juni 2015 aan het asfalt van de Berg en Dalseweg te Nijmegen plaatsvinden kan het wegverkeer hinder ondervinden. Op 2 juni van 9:00 tot 19:00 zal het wegvak vanaf de verkeerslichten bij de kruising met de Heydenrijkstraat (bij banketbakkerij Looijenga) tot aan het pleintje bij het (nieuwe) Canisius College volledig worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Op die dag is ons kantoor in Nijmegen tussen genoemde tijden niet bereikbaar voor auto’s.

Indien u ons op 2 juni met de auto wilt bezoeken adviseren wij u in een aangrenzende woonwijk te parkeren. Let u hierbij op de borden; indien u dicht(er)bij het centrum parkeert kunt u namelijk in een betaald-parkeren zone terecht komen. De andere dagen is ons kantoor wel per auto bereikbaar. Hopelijk blijft het ongemak voor u beperkt en krijgt de Berg en Dalseweg weer een wegdek zonder gaten.

Andere artikelen

Afbetaling coronaschulden

Met ingang van oktober 2022 moeten ondernemers hun coronaschulden aflossen aan de Belastingdienst. We zetten de regels die daarbij gelden voor je...

Restwaarde leasefiets

De Staatssecretaris van Financiën heeft in een besluit een goedkeuring gegeven voor de bepaling van de restwaarde van een “leasefiets”.

De belastingplannen voor 2023

Welke belangrijke fiscale voorstellen kwamen op Prinsjesdag 2022 uit het koffertje van minister Kaag van Financiën? Wij zetten de tien belangrijkste voor...