Allard van Leur en de Tour for Life

Gepubliceerd op: 6 september 2016

Allard van Leur Tour for Life VWGNijhof

De Tour for Life; in 8 dagen (1.400 km) op de fiets van Italië naar Rotterdam, een feest voor een fietsliefhebber. Maar de Tour for Life is veel meer dan dat!

Geld inzamelen voor onderzoek naar kankertherapie

Tour for Life wordt alom geroemd als de mooiste en meest indrukwekkende etappekoers. Van 28 augustus tot en met 4 september 2016 vond de achtste editie plaats. Fietsen is echter niet het primaire doel, dat is namelijk geld inzamelen voor de Daniel den Hoed Stichting. Deze stichting heeft als doel om geld op te halen voor het Erasmus MC Kanker Instituut. Meer in het bijzonder het ondersteunen van onderzoek voor een individuele kankertherapie.

Allard van Leur

Onze collega Allard van Leur nam met zijn team (The Cycling Academy) deel aan Tour for life, en met succes kunnen wij inmiddels zeggen! Met zijn deelname heeft Allard meer dan € 5.000 voor het goede doel opgehaald, grote klasse! Het team van Allard haalde in totaal € 38.000 binnen en de teller van de volledige actie staat momenteel op € 856.000. Naast mentale steun heeft VWGNijhof uiteraard ook een duit in het zakje gedaan, dit soort initiatieven dragen wij graag een warm hart toe.


Allard van Leur Tour for Life VWGNijhof 2 Allard van Leur Tour for Life VWGNijhof 3 Allard van Leur Tour for Life VWGNijhof 1

Andere artikelen