Belastingadvies

Binnen ieder bedrijf worden dagelijks veel zakelijke beslissingen genomen met fiscale gevolgen. De belastingadviseurs van VWG zijn bekend met het voortdurend veranderende fiscale landschap. Of het nu gaat om herstructureringen, bedrijfsovernames of bedrijfsopvolging: wij voorzien u van praktische fiscale adviezen.

In uw privé omgeving heeft u uiteraard ook te maken met fiscale zaken. Of dit nu gaat om estate planning, financiële planning, huwelijkse voorwaarden of een schenking aan de kinderen. Wij kunnen u op alle relevante terreinen bijstaan.

Via geregeld contact blijven wij op de hoogte van uw doelen en wensen. Zo kunnen wij advies op maat bieden, perfect aansluitend op uw doelstellingen.

Fiscale aangiften
De verantwoordelijkheid om tijdig en op juiste wijze te voldoen aan alle fiscale verplichtingen wordt steeds groter. De overheid heeft ruimere mogelijkheden om onjuistheden te corrigeren of om sancties op te leggen. Door uw aangiften bij VWG onder te brengen, valt een grote last van uw schouders. U hoeft ons alleen nog de benodigde gegevens aan te leveren. Wij zullen u altijd informeren over de wettelijke regels die in uw situatie gelden.

RB-lidmaatschap

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

VWG accountants en belastingadviseurs B.V. heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.