Belasting besparen

Belasting besparen bij VWG

Belasting besparen, dat wil iedereen! Bij VWG is het onderdeel van ons dagelijkse werk dat we, samen met onze collega’s van accountancy en HRM, voor onze klanten monitoren dat hun fiscale positie zo optimaal mogelijk is. Want helemaal geen belasting betalen is natuurlijk in het algemeen niet reëel.

Inkomsten- en vennootschapsbelasting bespaart u door middel van de meeste optimale juridische structuur van uw activiteiten. U kunt uw onderneming drijven in de vorm van een (of meer) BV(‘s). Maar wellicht is een eenmanszaak of vennootschap onder firma (VOF) fiscaal veel interessanter. De fiscaal optimale situatie is daarbij belangrijk, maar niet doorslaggevend.

Met een financiële en estate planning, die regelmatig wordt geüpdatet, zorgt u dat er bij de overgang van uw vermogen naar de volgende generatie niet meer naar de schatkist vloeit, dan op grond van de regelgeving noodzakelijk is. Uiteraard bepaalt u zelf in hoeverre u de overgang van uw vermogen afstemt op de besparing van belastingen.

Een BTW-check gebruiken we om in kaart te brengen welke mogelijkheden er zijn om de BTW-positie van ondernemingen te optimaliseren. In het kader van de loonheffingen gebruiken we daarvoor de WKR-check, maar we kijken daarbij verder dan alleen de WKR.

Een kop koffie komen drinken?

Indien u meer wilt weten over onze diverse administratieve diensten, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.